Első találkozás

Az első élőbeni találkozás mindig nagyon félelmetes dolog. A találkozó nem mindig sül el olyan jól, mint azt az ember várja, de sokszor feleslegesnek mutatkozik a félelem, és sokkal jobb lesz minden, mint azt az ember várja.

Ha félsz a találkozótól, érdemes előtte (netes vagy rendes) telefonon kommunikálni, esetleg webkamerán keresztül is beszélgetni egymással. Így jobban megismerheted, hogy milyen a kiszemelt társad élőben, és jobban tudni fogod, hogy mit várhatsz a találkozótól.

A neten nem mindenki az, aminek mondja magát, ezért a találkozó előtt érdemes rákeresni az illetőre, hogy megbizonyosodj róla, valóban igazi személlyel állsz szemben. A találkozót mindig olyan helyen tartsd, ahol más emberek is vannak, és szükség esetén segítséget kaphatsz, vagy könnyen távozni tudsz.

Nem feltétlenül kell programot kitalálni a találkozóra, hiszen az adhatja magát. Ha azonban nagyon félsz attól, hogy esetleg nem fogtok tudni mit kezdeni egymással, kitalálhatsz valamilyen programot, ami vész esetén lefoglal titeket.

Ne félj nagyon az első találkozótól - a partnered ugyanúgy izgul, mint te, és ugyanúgy meg akar felelni neked, mint te neki. Légy kedves, mosolygós, add magad, viselkedj természetesen!

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!