Képek kiválasztása

Társkereséskor a képek a legfontosabb dolgok közé tartoznak, mivel a legtöbben ezek alapján döntik el, hogy kivel érdemes jobban foglalkozni, például elolvasni az adatlapját. Fontos tehát, hogy megfelelő képet tölts fel magadról, bármilyen formában is igyekszel társat keresni.

Egy jó fotós természetesen mindenkiről tud olyan képet csinálni, ahol a valóságnál sokkal jobban néz ki az illető, társkereséskor azonban nem ajánlatos ilyen csalóka képeket használni, hiszen a társkeresés előbb-utóbb személyes találkozóval végződik, és végül úgyis kiderül az igazság. Mindez nem jelenti azt, hogy rossz képet kell hogy feltölts magadról, próbálj meg azonban olyanokat választani, melyek hűen tükrözik azt, ahogy a valóságban is kinézel. Ne válassz túl régi képeket, olyanokat használj, amik a jelenlegi külsődet adják vissza.

Ha van rá mód, legalább 4-5 képet tölts fel, és legyen közöttük egész alakos és portré is. A szokványos, beállított képek helyett használhatsz egyedibb, spontán, vidám, vagy akár művészi jellegű képeket is, hogy felhívd magadra a figyelmet, ügyelj azonban arra, hogy a művésziesség ne menjen a felismerhetőség rovására. Ne torzítsd el a fotókat különböző effektekkel és hasonlókkal!

Nem biztos, hogy a kedvenc fotóid a másik nem szemszögéből is ideálisnak számítanak. Kérd meg ellenkező nemű barátaid segítségét az előnyös fotók kiválasztásához!

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!