Társkeresés chaten

Társat keresni nem csak kifejezetten társkereséssel foglalkozó lapokon lehet, a különböző chat-eken is alkalmad nyílik megismerni leendő kedvesed. Vannak zártabb rendszerű chatek, ahol eleve ismerned kell az azonosítóját annak, akivel kommunikálni akarsz (ICQ, MSN stb.), és vannak nyitottabbak, mint például a legtöbb webes chat, az IRC vagy a Skype (SkypeMe funkcióval), ahol idegeneket is meg lehet, és meg szoktak szólítani a felhasználók. Társkereséshez ez utóbbiak a legalkalmasabbak.

Ha egy nyitottabb jellegű chaten valaki lány néven van fenn, általában sok fiú megszólítja, ezért különösen fontos, hogy egyedi, megnyerő stílusban kommunikálj. A közhelyes hogy vagy - honnan írsz stb. kérdésekre könnyen lehet, hogy választ sem fogsz kapni, vagy ha mégis, nem biztos, hogy kialakul valamilyen értelmesebb beszélgetés. A közös téma megtalálásában segíthet, ha olyan chaten vagy, ahol a felhasználók írhatnak bemutatkozást egymásról, vagy külön téma szerint vannak szobák, ahol a hasonló érdeklődésű emberek találkozhatnak.

Ha kiváncsi vagy valakire, érdemes rákeresni a neten a becenevére, könnyen lehet, hogy megtalálod blogját vagy más oldalát, és így rögtön találhatsz közös témát is, vagy eldöntheted, hogy valóban érdekel-e az illető.

Chaten mindig érdemes óvatosnak lenni: nem mindenki olyan nemű, mint amilyennek mondja magát, és gyakran megszólítanak nem kívánatos személyek is. Általában van rá mód, hogy az utóbbiakat kitiltsuk valahogyan.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!