Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Társat keresni nem csak kifejezetten társkereséssel foglalkozó lapokon lehet, a különböző chat-eken is alkalmad nyílik megismerni leendő kedvesed. Vannak zártabb rendszerű chatek, ahol eleve ismerned kell az azonosítóját annak, akivel kommunikálni akarsz (ICQ, MSN stb.), és vannak nyitottabbak, mint például a legtöbb webes chat, az IRC vagy a Skype (SkypeMe funkcióval), ahol idegeneket is meg lehet, és meg szoktak szólítani a felhasználók. Társkereséshez ez utóbbiak a legalkalmasabbak.

Ha egy nyitottabb jellegű chaten valaki lány néven van fenn, általában sok fiú megszólítja, ezért különösen fontos, hogy egyedi, megnyerő stílusban kommunikálj. A közhelyes hogy vagy - honnan írsz stb. kérdésekre könnyen lehet, hogy választ sem fogsz kapni, vagy ha mégis, nem biztos, hogy kialakul valamilyen értelmesebb beszélgetés. A közös téma megtalálásában segíthet, ha olyan chaten vagy, ahol a felhasználók írhatnak bemutatkozást egymásról, vagy külön téma szerint vannak szobák, ahol a hasonló érdeklődésű emberek találkozhatnak.

Ha kiváncsi vagy valakire, érdemes rákeresni a neten a becenevére, könnyen lehet, hogy megtalálod blogját vagy más oldalát, és így rögtön találhatsz közös témát is, vagy eldöntheted, hogy valóban érdekel-e az illető.

Chaten mindig érdemes óvatosnak lenni: nem mindenki olyan nemű, mint amilyennek mondja magát, és gyakran megszólítanak nem kívánatos személyek is. Általában van rá mód, hogy az utóbbiakat kitiltsuk valahogyan.