Társkereső oldalak

A társkeresés egyik legismertebb módja a különböző társkereső oldalakon való regisztráció. A neten rengeteg ingyenes és fizetős társkereső oldal is található, de ha valóban ingyenes szolgáltatást keresünk, nem árt résen lenni, mivel sok esetben csak akkor derül ki egy-egy szolgáltatás fizetős volta, amikor már felvennénk a kapcsolatot a kiválasztottal.

A társkereső oldalakon a legfontosabb az adatlapunk megfelelő kitöltése. A többi társkereső, de azok is, akiknek mi írunk, az adatlapunk alapján fogja eldönteni, hogy érdekeljük-e. Írjunk frappáns, egyedi bemutatkozó szöveget. Ne csak általánosságokat említsünk (pl. szeretek moziba járni), hanem részletesebb dolgokat (pl. milyen filmeket szeretsz), mert ez utóbbi alapján derül ki jobban, hogy egyezik-e érdeklődési körötök. Van néhány bevett, egyedinek vélt formula, ami valójában közhelyes, és rengetegen használják. Ha szeretnél kitűnni a sok felhasználó közül, nézd meg, hogy miket írnak mások, hogy elkerülhesd a közhelyeket és mások hibáit. Írd le azt is, hogy milyen társat keresel, de inkább arra koncentrálj, hogy mit vársz tőle, és ne arra, hogy kik ne írjanak (az utóbbival sok potenciális partnert elijeszthetsz). Mindenképp tölts fel képet magadról - enélkül szinte semmi esélyed -, lehetőleg több különbözőt, közelit, és teljes alakosat is.

Ha fiú vagy, a regisztrálás valószínűleg nem lesz elég, kezdeményezned is kell a kommunikációt. Ne írj túl hosszú bemutatkozó levelet, és könnyítsd meg a partnered válaszadását azzal, hogy kérdéseket teszel fel neki. Ne légy túl rámenős, légy kedves, és egyedi. Ha lány vagy, akkor sem kell ölbe tett kézzel várnod, hogy valaki írjon neked, keress te is olyanokat, akik adatlapjuk alapján megnyerik tetszésedet.

Ha a leveledre nem válaszolnak, ne add fel. A társkeresés nem megy egyik napról a másikra, rendszeres erőfeszítést igényel, míg sikerrel jársz. Érdemes több társkereső oldalon is próbálkozni, mert oldalról-oldalra nagyon különbözhet, hogy milyen emberek regisztráltak rá.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

yamakasi22

chat.hu stb.....

laviki

És tudsz is ilyen oldalakat?